Cuma, Ocak 20

Dünyanın Sonu Nasıl Geldi?

2012 için bu isimde bir de albüm yaptım. Dünyanın sonunun gelecegine dair ufacık da olsa hepimizin bir inancı var aslında içinde biryerlerde. Peki nasıl geldigini birilerine anlatmak istersek bunu hangi yollardan yapacağız? Attığımız tweetler, upload edilen fotograf ve videolarla tabiki. Oturup ak sakallı dede anlatmaz bu saatten sonra. Peki ilgilenen bir ileri çağ yaratığı ne düşünecek? "Yahu dünyanın sonu geliyo demişler bunlarda hiç tepki yok nası bi kafa neyin etkisinde bunlar ne içiyorlarmış?! "
Dünyanın sonu mu?,haydiiii lililili yarrrr! etkisi bu. Aman zaten kaçamayız yani önce ABD li önemli bilimadamları kaçıcak bunu biliyoruz, felaket dalgası Asyadan başlayıp oraya kadar 24 saatte gidecek ve o 24 saatte de onların sığınak kapaklarını açmaları için yeterli vakitleri olacak. Asya mı? Ne Asya sı ya..Biz ölcez zaten önce gözlüklü ve şişmanlar, sonra tabak kıran rumlar derken...
Yani dünyanın sonu baya güle oynaya geldi, hiç kötü gelmedi, herşey normaldi, televizyonlarda eglence programları vardı, yardım kampanyaları devam ediyordu, ben gmat e çalışıyordum, sevgililer tartışıyordu, fahişeler iş üstündeydi ve politikacılar para saymakla meşguldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder