Çarşamba, Şubat 16

Pisiko-siyaset

Hayvanlar alemini national dan izliyoruz. İnsanlar alemini TBMM tv den. Kültür seviyelerinde genelleme yapmak istemiyorum ama çok düşük oldugunu düşüdügüm vekiller mevcut. İsmini bilmiyorum cismi yeterli oluyor anlamak için. Yalnız şu var ki bazen çok düzgün adamları da çileden çıkarabiliyorlar. Siz içinizde herşeyi çözmüş olun bilgilerle donanmış olun, karşınızdaki adam sizle aynı seviyeye bir şekilde gelmiş olsun ve türkçeyi dahi zor konuşuyor olsun,bir de siz onu ikna etmekle yükümlü olun, en sonunda kafa göz dalarsınız.

Adam tecavüzcü diyelim, bu herifi sen al ilaçla körelt bir yere kapat vs. hiçbirşey değişmez. O adam zarar vermeye meğilli tecavüze değil. Toplumdan dışlanmak ilginç birşeydir. Bir kanunu çiğne gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bir kişiye tecavüz et ve artık bütün dünyaya edebilirsin. Demekki o bir kişiye etmeden önce oluşan problemleri halletmek gerekiyor.

Seksle öldürme piskolojisi arasında çok ince bir çizgi var. Hepsi aslında sahip olmak zarar vermek üzerine de kurulabilir, sevmek bütünleşmek sakinleşmek üzerine de... Bu artık sizin o andan önce hayatınızı neyin üzerine kurduğunuza bağlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder