Pazartesi, Ocak 18

Sabit Abi

Bizim lisemiz nam-ı diğer ÜFL gayet sıkıcı,çalışkan,okulu hiç kıramayacaklarını bilerek okuyan tiplerin barındıgı bir okuldu. Şimdiki halini bilmiyoruz çünkü son senelerde bir vefasızlık örneği yaparak hiç gitmedik. Bedavadan mangal partisi bile oldu gene gitmedik. Enteresan tabi.. Neyse, sevgili okulumuz bu sıkıcı atmosferden basic gösteri hizmetleriyle bizi kurtarma çabasından hiç vazgeçmedi,takdir edioruz.
Bu meyanda tabi çeşitli görevlendirmeler sonucu bizim hademelikten sonuç olarak teknisyenliğe uzadıgını düşündügümüz kariyerinde, Sabit Abi o garip ışıkları belki 1 milyon kez yakıp söndürdü. Saygılar...
Sabit Abinin adının neden sabit olabileceğini gercekten o yıllarda da çok düşündük, hatta yanlış duyuyoruz dedik olamaz dedik. Ama olmuş, çare yok. Bu konuya bu kadar yıl kafa yorduktan sonra şimdi ne zaman "tecrübeyle sabit" desem Sabit Abinin aklıma gelişine ,bi git, diyemiyorum.
Bu tümceyi de son zamanda daha çok kullanır oldum. Tecürebeyle Sabit'lediğim şeylerde artış olmuştur. O kadar olmuştur ki benden taşmış bloglara düşmüş, rakı masalarına meze olmuş, ağızlara sakız, mahalleye karı olmuştur.
Önümüzdeki günlerde bu durumların hepsini bi toparlayıp yuvarlak masaya terfi ettireceğimi belirten bu giriş yazısını yazdırmıştır.
Melissa P nin hikayelerine dönmeyeceğini temin eder sevgilerimi eksik etmem...
En komiği de, belki biz hala o adamın adını yanlış biliyoruzdur..

2 yorum:

  1. sabit abi bizim canımız,kanımızdı..gösterilerde,provalarda az çilemizi çekmedi
    burdan sonsuz saygılar...

    YanıtlaSil
  2. Sabit abiyi anladım da Melissa P den ne istiyosun kardeşim, birak kız takılsın :P

    YanıtlaSil