Cuma, Nisan 1

Daltonizm

Herşey çizgilerden ve biraz bükülmelerinden kaynaklıdır. Her ne kadar sayılarla ilgili oldugu düşünülse de sayılar çizgilerin isimlendirilmiş halleridir. Algoritmasıdır. Etrafımızda milyon tane çizgi vardır uzay-zaman onları büker eğer bize yer açar.
Yankı yazgan da bana bi yer açtı akıl çizgileri kitabındaki çizgileriyle. Vaadettiği şey çok hoş gerçekten, bu kitabı okumasanız da olur demiş, bana bunu söylersen gereksiz her işi yaptıgım gibi ona da atılırım vakit kaybetmeden. Herkes atılsın, tavsiye.
Yüzlerdeki ellerdeki çizgilerden de ibarettir biraz herşey. Öyle bir yaşıyorsunki insanoğlu beni delirtiyorsun. Yedigin içtigin sıçtığın, hepsi falso. Gerçekten boşlukta bir kürenin üzerinde yaşıyoruz gerçekten uzay diye birşey var gerçekten nefes alıyoruz peki sen en son ne zaman gerçek çamurla oynadın? Neden herkes bir filmde zannediyor kendini? Gerçekten öleceğiz gerçekten böcekler tüm bedenimizi ayrıştırarak bizi evrene geri dönüştürecek. Bunu kimse sölemedi mi ki hala savaşlar devam ediyor hala iyi yaşamasını istedgimiz insanlar için oy çogunlugu saglama telaşındayız? Iman, umarım atlatabilir ve iyi bi hayat kurabilirsin, elinden tutup seni ordan çıkaramadıgım için çok üzgünüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder