Çarşamba, Temmuz 7

Tanrı Öldü

Aileler bu yaşlarda olur böyle derler. Kendilerinin de sıkıntılı zamanları olur ve bir şekilde bir piknik sahnesi girer herkes barışır unutur vs. Dünya artık böyle değil. Aileler her ne kadar hala bu yaşta olur böyle şeyler deseler de onlar da biliyorlar ki artık dünya böyle değil. Bu yaşlarda olması değil sorun. Sorun hepimizde olması, kendilerinde de var artık. Artık düzelmiyor. Artık çaresizlik hissi herkesin yüzünde var. Otobüse binmeniz yeterli görmek için. Turist olup dünyaya o gözle 2 dakikalıgına bakmanız yeter de artar.
Şimdi artık yapmaya çalışılan hayatta kalma mücadelesi vermek. Ne kadar mutlu anlarınız var, 3o yıl önce yaşamış olsanız daha çok mutlu edeceklerdi sizi. Ama dünya artık böyle değil. Dünyada artık ağaç bile yok toprak bile yok nasıl olur da mutluluk aynı kalabilir hava bile aynı değil. Şimdi belki de kendindeki değişimi farkedenler için minimize bir hayat tarzı benimsenmekte. Bizim gibiler için... Sadece sevdiginiz birine sarılmak yeter artık, hayalimde hiç araba yok hiç ev yok hiç otel yok. Hayalimde hisler var. Artık hissetmek istedigim bazı duygular. Artık o mendil satan çocugu bisiklete binerken görmek istiorum.
Çünkü dünya artık hayallerde arabaların evlerin güçlerin oldugu dünya değil, bazıları kabul etmek istese de istemese de...

1 yorum: