Cumartesi, Şubat 11

Fotonlar ve Biz,Filler ve Çimen

Koskacaman bir yıldız ve üzerinde hiç hayat yok ama o olmasa diğer hayatlar bitecek. Böyle handikapların insanlarıyız işte biz de bu "earth" te. Zamanla ışığın fotonlardan oluştugu doğrusal gitmedigi gibi etkileyici keşifler oldu. Güneş istifini bozmadı, her ne saçmaktaysa devam etti. Bugün de karlı günlerin ardından güneş bize yüzünü gösterdi. (Ne klişe bir laf, ntv spikerimiyim neyim-sıyrıl !) Starbucks'a gitmek üzere gazetemi kolumun altına alıp evden çıktım, kapısında beni bekleyen sevdiceğimle beraber yeni sayılacak herkese tavsiye ettiğim koltuklu köşelerden güneş alan birini kaptık. Yağsız sütten şekersiz vailyalı latte aldı bense baharat çayı. Keyif yapmayı bilen bir tek biz değildik tabi, kitabını bisikletini köpeğini alan koşmuştu bu sevilen mekana. Selamiçeşme Starbucks bence Bebek tekinden sonra en iyisi. Kasmaz, germez; sanki "cadde"nin rahat sportif pozitif insanları orda toplanır. Erenköy filan gibi gereksiz ticky değildir cumartesi öğleden sonrası sivri topuklu kimse görülmez. Çalışanları da yalaka tipler değildir. "Hoşgeldiniz Bip Bey lattenizi yapıyoruz hemen efendim!" Bip Bey bugün başka birşey içerse ne olacak? Zaten o Bip Bey hiçbirzaman Selamçişme Starbucks'a gelmiyor, o yüzden içim rahat.
En sevdiğim şey sevgilimle market alışverişidir. Canımızın çektiği hoş değişik şeyler alalım, akşam için kendimize yemek seçelim abur cubur seçelim. Pek zorlanmayız da bu konuda, zaten herşey light reyondan ama gezmesi zevkli; "Aa bak ne çıkmış!" filan... Velhasıl kelam, %6 yağlı microwave popcorn adını bilmedigim  peynir topları  ve exotic meyve sularından alıp çıktık.
Gitar Hero'yu çözeceğiz akşama. Bir de 3D Smurfs var. Kısmet... Herkese iyi haftasonları, biliyorsunuz bunlar yalnız da yapılabilir o zaman da keyiflidir; güneş çıkınca neden sevgililer hortladı bir anda böyle demeyin, benim de bunları yalnız yapmışlığım çok var. :) Sarıldım herkese.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder